LoL Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Her PC Kaldırır Mı?

lol sistem gereksinimleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Riot Games stüdyosunun 2009 yılında yayına aldığı League of Legends bildiğiniz kısaltması ile LoL sistem gereksinimleri birçok bilgisayarın kaldırabileceği düzeyde tasarlanmıştır. MOBA türünün en çok tutulanları arasında yer aldığı içim mobil platformunda da yer alıyor. Ücretsiz online oyun olduğu için sistem gereksinimleri diğer oyunlara göre düşüktür. LoL sistem özellikleri 2023 tablosu:

 LOL Minimum sistem gereksinimiLOL Önerilen sistem gereksinimi
Ekran kartıAMD HD 6570 ya da NVIDIA GeForcce 9600 GTAMD Radeon HD 6950 ya da NVIDIA GeForce 560
RAM2 GB4 GB
İşlemciIntel Core i3-530 ya da AMD A6-3650Intel Core i5-3300 ya da AMD Ryzen A3-1200
Depolama16 GB16 GB
İşletim sistemiWindows 7Windows 10
DirectX sürümüDirectX 10 ve üzeriDirectX 11 ve üzeri
League of Legends Sistem Gereksinimleri

Lol Oyununu Her Bilgisayar Kaldırır Mı?

Lol oyununu çoğu bilgisayar kaldırır. Günümüz SSD, işlemci ve ekran kartı teknolojisinde düşük sistem özellikleri olan bilgisayarlar dahi kaldırabiliyor. Eski bilgisayarlarda ise minimum 2 GB Ram, 1 GB ekran kartı olmalıdır. Bu şartlar altında akıcı bir oyun oynayamayabilirsiniz ancak oyun deneyimini yaşayabilirsiniz. Ortalama olarak 4 GB Ram, 2 GB ekran kartı ile oyun akıcı bir şekilde oynanabilir.

LoL Kaç GB Yer Kaplar?

LOL depolama alanında 20 GB civarında yer kaplar. Lol boyutu her geçen gün güncellemeyle birlikte artabilir. Oyun güncel tutulduğu için sürekli büyük, küçük güncellemeler geliyor. Kesin olması için oyuna 20 ile 30 GB alan bırakmak garanti olur. Kalıcı güncellemeler mutlaka ekstra alan yeri ister.

LoL için Kaç GB RAM Gerekir?

LoL kaç GB RAM gerekir sorusunun cevabı minimum sistem ayarlarında 2 GB’dır. Oyunu daha iyi grafiklerle ve akıcı oynamak için 4 GB RAM olması gerekir. Önerilen sistem gereksinimleri ile oyunda rahatlıkla 60 FPS alınabilir.

lol kac gb

LoL Oyun İçi Yükleme Kaç GB?

LoL oyun içi yükleme için diskte 16 GB boş alan olması gerekir. Aktif olarak geliştirilip sürekli güncelleme aldığı için 20 ile 30 GB boş alan olması tavsiye edilir. Riot Games League of Legends’a sürekli baktığı için sık güncelleme alan bir oyundur. Bilgisayarda boş alanın ekstradan fazla olması tavsiye edilir.

LoL Her Bilgisayarda Oynanır Mı?

LoL düşük sistem gereksinimleri ile hemen hemen her bilgisayarda oynanır. LoL gibi ücretsiz online oyun yapan firmalar, tüm kitleleri hedefleyip oyun içi alım satımdan para kazanmaya çalıştığı için sistem gereksinimlerini minimum düzeyde tutmaya çalışırlar. League of Legends minimum sistem gereksinimleri; NVIDIA GeForcce 9600 GT ya da AMD HD 6570 ekran kartı, 2 GB RAM, Intel Core i3-530 ya da AMD A6-3650 işlemci, 16 GB depolama ve Windows 7 işletim sistemi olan bilgisayarlar düşük sistemde oynayabilir.

LoL indirmek Kaç GB İnternet Yer?

LoL indirmek 20 GB internet yer. Oyuna düzenli olarak yenilikler geldiği için büyük, küçük güncellemeler gelir. Her iki ayda bir en az 1 büyük güncelleme alır ve yüklemeler 1 GB ile 2 GB arasında değişir. League of Legends: Wild Rift olan mobil versiyonun indirmesi ise 1.3 GB değerindedir. LoL kaç GB 2023 sorusunun cevabı 16 GB’tır.

LOL 1 Saate Kaç MB İnternet Yer?

LoL oyunu 1 saatte ortalama olarak 100 MB – 120 MB internet harcar. Online oyunların ortalaması da budur.

1 GB Ram İle LoL Oynanır Mı?

Hayır, 1 GB Ram ile LOL oynanmaz. Minimum sistem gereksinimleri incelendiğinde en az 2 GB ram olması gerekiyor.

2 GB Ram İle Lol Oynanır Mı?

Evet, 2 GB ram ile LOL oynanabilir. Minimum sistem gereksinimlerini karşılar ancak oyunda kasmalar ve donmalar yaşayabilirsiniz.

Bir Önceki Yayın: Riot ID Öğrenme

LoL Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Her PC Kaldırır Mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Oyunloger ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!